Pujacs: Dānija un Norvēģija hokejā apdzen Latviju (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Georgijs Pujacs intervijā «Sporta Avīzei» sacījis, ka valstsvienībā spēlē ar gandarījumu un ir gatavs to darīt, ja veselība ļauj.

«Ja nav traumas, to daru ar lielāko prieku. Esmu pats sev devis vārdu: kamēr vien būs spēks, spēlēšu. Nav jau pēc sezonas tik viegli savākties, gadās, kad nodomāju – eh, atkal tie treniņi. Ja nedēļu esi atpūties un vēl arī alu iedzēris, tad nav viegli, taču, kad sāc, viss atkal aiziet un gribas spēlēt, un domā, kā labāk sagatavoties. Protams, pāris dienas ir pārdomas, bet tām pamatā ir nogurums un sliktas emocijas. Četras spēles uz nulli ar «Traktor»,» saka aizsargs.

Uz jautājumu, vai Dānija un Norvēģija hokejā apdzen Latviju, Pujacs atbild apstiprinoši: «Apdzen gan. Diezgan nopietns hokeja attīstības rādītājs ir spēlētāju skaits NHL. Dānijai šogad NHL bijuši septiņi spēlētāji, mums tikai viens – Kaspars Daugaviņš. KHL šogad spēlēja trīs norvēģi, nupat Jaroslavļas «Lokomotiv» parakstīja līgumu ar Jonasu Holesu, pērn pasaules čempionātā viņš bija rezultatīvākais norvēģu aizsargs.»

«Laikam dāņi un norvēģi tomēr iet garām, bet tas nav nekāds brīnums. Ja Latvijā būtu ekonomiski pārtikušāka dzīve, gan jau mums arī augtu spēlētāji. Treneru pietiek, arī haļļu ir pietiekami. Un līdzjutēji arī allaž ir kopā ar izlasi, vienalga, lai kā mums ietu un kāds būtu sastāvs,» secina aizsargs.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu