Reģionālās pašvaldības policistiem uzbrūk vīrietis ar cirvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) Ikšķiles novada nodaļas darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas kolēģiem šonedēļ aizturēja agresīvu vīrieti, kas Ikšķilē apdraudējis kādas mājas iedzīvotāju dzīvību, kā arī uzbrucis ar cirvi pašiem policistiem.

Kā portālu «Apollo» informēja RPP pārstāvji, tika saņemts izsaukums uz kādu dzīvojamo māju, kur atradies nepiederošs psihiski slims vīrietis, apdraudot mājas iemītniekus.

Tiek ziņots, ka policijas darbinieki ieradās notikuma vietā, kurā sastapa vairākus iemītniekus, no kuriem viens bija smagi slims un daļēji paralizēts. No mājiniekiem policisti saņēma ziņas, ka mājas pagrabstāvā atrodas kāds nepiederošs agresīvs vīrietis.

Nokļūstot pagrabtelpās, policijas darbinieki atrada minēto personu. Pamanot likumsargus, vīrietis pašvaldības policijas darbiniekiem histēriski meties virsū ar cirvi. Izvērtējot minēto situāciju, tika pieņemts lēmums izsaukt Valsts policiju, kā arī neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Psihiski slimais vīrietis mēģināja bēgt, izsitot logu un iemūkot mājas otrajā stāvā. Taču likumsargi pārrunu rezultātā panāca, ka vīrietis labprātīgi padodas.

Nemiera cēlājs tika nogādāts Rīgas psihoneiroloģiskajā slimnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu