Rīgas dome pārdos izsolē pašvaldībai piederošu zemesgabalu Maskavas ielā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas domes Īpašuma departaments izsludinājis izsoli, kurā plāno pārdot pašvaldībai piederošu neapbūvētu zemesgabalu Maskavas ielā 429b, aģentūra LETA uzzināja departamentā.

Zemesgabala platība ir 8384 kvadrātmetri, tas atrodas Maskavas un Višķu ielas stūrī, apkaimē ar attīstītu infrastruktūru. Tuvākajā apkārtnē atrodas daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas, ražošanas un komerciālās apbūves teritorijas, netālu atrodas sabiedriskā transporta pieturvietas, tāpēc departaments norāda, ka īpašums atrodas komerciāli labā vietā.

Īpašums atrodas jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā.

Patlaban uz zemesgabala uzstādīti SIA «euro AWK» un SIA «Tormanis un partneri» piederoši divi lielformāta reklāmas plakāti, kuri tiks demontēti viena mēneša laikā no zemesgabala pirkuma līguma spēkā stāšanās dienas.

Izsoles sākumcena ir 357 850 eiro, izsoles solis - 10 000 eiro. Izsole ar augšupejošu soli notiks 14.februārī plkst.11 Rātsnama 511.telpā.

Pieteikties dalībai izsolē iespējams līdz 3.februāra plkst.16 Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldē, Rīgā, Riharda Vāgnera ielā 5, 225.telpā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu