«Ryanair» nāk klajā ar virkni labu ziņu (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tom Raftery, CC BY-NC-SA 2.0

Zemo cenu aviokompānija «Ryanair» nākusi klajā ar paziņojumu par dažādiem uzlabojumiem, kas tiks veikti tuvākajā laikā.

Ārvalstu mediji vēstī, ka aviokompānija plāno samazināt iekāpšanas kartes atkārtotas izsniegšanas maksu, kā arī ieviest «klusos reisus» agri no rītiem un vēlu vakaros.

Uzlabojumus plānots ieviest tuvāko sešu mēnešu laikā un tie izstrādāti, analizējot klientu sniegtos ierosinājumus.

Pasažieri, kuri lidojumam būs reģistrējušies elektroniski, par atkārtotas iekāpšanas kartes saņemšanu varēs šķirties no 15 mārciņām iepriekšējo 70 vietā, savukārt tie pasažieri, kas nebūs reģistrējušies lidojumam elektroniski, joprojām maksās 70 mārciņas.

Tāpat jau tuvāko nedēļu laikā tiks likvidēts «recaptcha» drošības kods, kas jāievada, izvēloties lidojumus.

No nākamās nedēļas aviokompānija arīdzan ieviesīs 24 stundu periodu, kura laikā pēc biļešu iegādes būs iespējams veikt nelielus labojumus, ja gadījumā rezervācijas laikā pieļauta kāda kļūda.

Aviokompānijas pasažieri lidojumos līdz plkst.8 no rīta un pēc plkst.21 vakarā varēs baudīt «klusos reisus», kad vienīgie veiktie paziņojumi būs drošības instruktāžas. Šajos lidojumos arī būšot samazināts salona apgaismojums.

No decembra aviokompānija sola ļaut pasažieriem lidmašīnā ienest vēl vienu rokas bagāžas vienību, kas nebūs lielāka par 35cm x 20cm x 20 cm. Piemēram, vīna pudeli.

Tāpat no nākamā gada sākuma «Ryanair» sola samazināt maksu par iepriekš nepiereģistrēto bagāžu no 60 mārciņām uz 30 mārciņām, savukārt par bagāžu, kas tiks nodota tieši pirms iekāpšanas lidmašīnā, līdzšinējo 60 mārciņu vietā būs jāmaksā 50 mārciņas.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu