Tiramisu ar dzērvenēm (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nepieciešams:

  • Cepumi «dāmu pirkstiņi» - 1 iepakojums
  • Maskarpone siers - 500 g
  • Saldais krējums - 250 g
  • Pūdercukurs - 250 g
  • Laims 1 – gab.
  • Svaigas dzērvenes - 250 g
  • Brūnais cukurs - 100 g
  • Espreso kafija - 200 ml
  • Kakao pulveris - 4 ēdamk.

Pagatavošana:

  1. Pagatavo stipru espreso kafiju.
  2. Uzputo saldo krējumu ar pūdercukuru biezā krēmā.
  3. Pievieno maskarpone sieru.
  4. Piespied laima sulu un masu sajauc.
  5. Dzērvenes saspied ar brūno cukuru.
  6. Iemērc no vienas puses dāmu pirkstiņu cepumus kafijā un kārto uz šķīvja.
  7. Uz cepumiem klāj krēma kārtu, pēc tam dzērveņu kārtu.
  8. Pēdējā kārtā liec krēmu un pārkaisi ar kakao pulveri.
  9. Liec ledusskapī vismaz uz 1 h, lai deserts «savelkas»

Vislabāk šo desertu gatavo iepriekšējā dienā un uzglabā ledusskapī noslēgtā traukā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu