Ulla Zirne: Par nākamo Olimpiādi neko nesolu (11)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas jaunā kamaniņu braucēja Ulla Zirne sarunā ar «Apollo» pastāstīja par debiju Soču olimpiskajās spēlēs un norādīja, ka plānos ietilpst gatavošanās jaunajai sezonai, taču nav pārliecība, ka 2018.gadā viņu redzēsim arī Olimpiādē Korejā.

«Par debiju Olimpiādē Iespaidi palikuši paši labākie, tā bija jauka pieredze un labas atmiņas. Visu notikušo vērtēju pozitīvi,» saka Ulla.

Zirne pirmajās olimpiskajās spēlēs ieņēma 18.vietu, bet sportiste norāda, ka mērķis bija pakāpties augstāk.

«Rezultāts varēja būt labāks un arī pati cerēju iekļūt TOP 15, taču neizdevās. Esmu mazliet vīlusies par ieņemto vietu, taču tās man bija pirmās olimpiskās spēles un varbūt startu nemaz par sliktu nevar nosaukt.»

«Mēs jau bijām Sočos iepriekš un nekas īpaši šoreiz nepārsteidza. Trases kvalitāte bija laba un viss bija kārtībā. Biju augšā kalnos, tāpat aizgāju pavērot citus sporta veidus, piemēram, hokeju, kurā guvu pozitīvas emocijas. Skatījos Latvijas - Čehijas izlašu spēli,» teic Zirne.

Kamaniņu braucēja par tālāko nākotni un nākamajām olimpiskajām spēlē runā izvairīgi, sakot, ka prioritāte ir vidusskolas absolvēšana un gatavošanās nākamajai sezonai.

«Pagaidām atpūšos, šogad jāpabeidz 12.klase un jānoliek eksāmeni. Patlaban skrienu un vingroju, bet vasarā būs jāsāk aktīvi trenēties. Treneris Kaspars Dumpis būs sastādījis treniņprogrammu, taču sēdīsimies pie galda un kopā lemsim par treniņiem.»

«Nesaku, ka sāku gatavoties 2018.gada olimpiskajām spēlēm Pjenčanā, bet zinu, ka došos trasē nākamajā sezonā. Kas būs tālāk, to redzēsim. Pamest kamaniņu sportu netaisos, laika gaitā redzēsim, kā attīstīsies notikumi,» piebilst Zirne.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu