Vecvagars: Motivācija puišiem šobrīd ir visaugstākā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases treneris Arnis Vecvagars intervijā Latvijas Televīzijai pastāstījis par nacionālās izlases rezultātiem Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

«Nedomāju, ka četras uzvaras ir pārsteigums, mēs uz to gājām un tāds bija mūsu mērķis, pie tā strādājam,» par kvalifikācijas turnīru saka Vecvagars.

«Puiši bija pelnījuši šīs četras uzvaras. Lielākā daļa ir savas karjeras sākumā, viņiem ir vēlme pierādīt treneriem, basketbola pasaulei un pašiem sev, ka viņi var kaut ko izdarīt basketbolā, ka treniņos aizvadītie gadi nav pavadīti tāpat vien. Motivācija šobrīd ir visaugstākā - spēlēt pret skaļiem uzvārdiem, kas sevi ir pierādījuši,» secina bijušais basketbolists, kurš atzīst, ka patlaban puiši disciplīnu nav pārkāpuši.

«Pārkāpumi mēdz būt vienmēr un visur, skatoties, kā tos interpretē, bet šajā gadījumā nav bijis tā, ka mums būtu par kaut ko ļoti jāuztraucas. Svarīgi, ko spēlētāji rāda laukumā,» teic treneris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu