Video: Ukrainā atmasko pret-Maidana protestētāju ar «vairākām identitātēm» (100)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Internetā publicēts video, kurā redzama viena un tā pati protestētāja, kurai katru reizi ir cits dramatiskais dzīvesstāsts, par to kā Ukrainas opozicionāri iznīcinājuši viņas dzīvi.

«Karavīra māte», «pārdevēja no Ternopiļas» un «Kijevas iedzīvotāja no Luganskas» ir tikai daži no profesionālās protestētājas profiliem. Neraugoties uz atšķirīgajiem dzīvesstāstiem, viena vērtība viņas izteikumos allaž saglabājas nemainīga – Ukrainas opozicionāri viņai vienmēr «atnesuši ciešanas».

Viņa bieži tikusi manīta gāztā prezidenta Viktora Janukoviča Reģionu partijas rīkotajos pasākumos, vienmēr labprāt runājusi ar presi un nekad nav slēpusi ciešanas, kuras viņai nesusi valdības maiņa.

Kad tika mēģināts nojaukt opozicionāru Kijevas Neatkarības laukumā uzslietās barikādes, sieviete reportieriem stādījās priekšā kā Kijevas iedzīvotāja. Kādā citā Janukoviču atbalstošā akcijā viņa reportieriem stāstīja, ka ir pārdevēja, kas ieradusies no Ternopiļas apgabala.

Pēdējā zināmajā materiālā viņa stādījās priekšā kā karavīra māte no Ukrainas austrumiem un kopā ar 20 citām baltos kreklos tērptām sievietēm 11.februārī rīkoja Karavīru māšu mītiņu Kijevā. Akcijas laikā sievietes no zemes izraka krustu, kas bija uzstādīts mirušo piemiņai, kas šajā vietā tika nogalināti sadursmēs ar drošības spēkiem.

Komentāri (100)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu