Virslīgas līderu duelī «Daugava» cīnās neizšķirti ar «Skonto»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta šībrīža līdervienību mačā šodien Daugavpils «Daugava» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Rīgas «Skonto» futbolistiem.

Abi vārti otrajā puslaikā neilgā laikā tika gūti ar 11 metru soda sitieniem - sākotnēji «Skonto» vadībā izvirzīja Andrejs Siņicins, bet izlīdzinājumu panāca Mamuka Gongadze.

Pie pārliecinošas uzvaras tika čempionvienība FK «Ventspils», kas ar 3:0 (1:0) savā laukumā sagrāva FK «Gulbene». Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Eduards Suhanovs, Danils Turkovs un Eduardo Federiko Martiness Kolombo.

Bet vēl vienā mačā virslīgas jaunpienācēji «Metta»/LU savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar FK «Jelgava» komandu. Rezultātu otrajā puslaikā atklāja jelgavnieks Vladislavs Kozlovs, bet izlīdzinājumu drīz vien panāca Romāns Rožkovskis.

Jau ziņots, ka pirmās divas kārtas spēles notika sestdien, kad negaidītu zaudējumu piedzīvoja valsts vicečempioni «Liepājas metalurgs», kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās citiem virslīgas jaunpienācējiem JPFS/FK «Spartaks», bet neizšķirti cīnījās Rīgas «Daugava» un FK «Jūrmala» komandas - 1:1.

Virslīgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik pirmās divas vietas ar astoņiem punktiem četrās spēlēs ieņem «Skonto» un Daugavpils «Daugavas» komandas, kurām ar septiņiem punktiem seko Rīgas «Daugava».

«Liepājas metalurgs» un FK «Ventspils» komandas izcīnījušas pa sešiem punktiem trīs spēlēs, kurām ar četriem punktiem seko FK «Jelgava». Pa trim punktiem izcīnījušas JPFS/FK «Spartaks», FK «Jūrmala» un «Metta»/LU komandas, bet pēdējā, desmitajā pozīcijā ar diviem punktiem ir FK «Gulbene».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu