Šakira «kautrējas» rādīt savu ķermeni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Dziedātāja Šakira atklājusi, ka «kautrējas» demonstrēt savu ķermeni dziesmu videoklipos.

Kolumbiešu popzvaigzne intervijā laikrakstam «New York Times» pavēstīja, ka respektē mātes vēlmi un demonstrē plašākai sabiedrībai tikai savu nabu.

«Mani videoklipi atspoguļo mākslinieci manī ļoti labi, bet ne to, kāda sieviete es esmu,» sacīja 28 gadus vecā Šakira. «Kad viņi skatās manus videoklipus, cilvēki var padomāt, ka es esmu ļoti seksuāli agresīva persona, bet esmu pilnīgi pretēja. Es ļoti kautrējos par savu ķermeni.»

«Maksimālais, ko es varu parādīt, ir mans vēders. Es apbrīnoju cilvēkus, kuri var pozēt kaili aiz mīlestības pret mākslu. Es nevaru. Un es ģērbjos pietiekami, lai piesegtu to, ko mana māte vēlas, lai es piesedzu,» piebilda dziedātāja.

Šakiras jaunākajā videoklipā dziesmai «Don't Bother» iekļautas «atmiņas» par mīlēšanos dušā un dziedātājas atriebība bijušajam mīļākajam, sasitot viņa automašīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu