Bono un Alīsija Kīsa ieraksta labdarības singlu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Grupas «U2» līderis Bono kopā ar «rythm&blues» stila dziedātāju Alīsiju Kīsu ierakstījis dziesmu labdarības kampaņas ietvaros, lai vāktu līdzekļus Āfrikas iedzīvotāju dzīvību glābšanai, vēsta «imdb.com».

Abas slavenības ierakstījušas savu versiju Pītera Geibriela un Keitas Bušas klasiskajai dziesmai «Don't Give Up», kam dots jauns nosaukums «Don't Give Up (Africa)».

Visi dziesmas pārdošanas ienākumi tiks atvēlēti AIDS un HIV slimnieku labdarības organizācijai «Keep A Child Alive».

«Man ļoti patīk šī dziesma. Un man ļoti patīk Bono. Es patiešām cienu to, ko viņš ir izdarījis Āfrikas labā un kā viņš ir izmantojis savu slavu, lai darītu labu pasaulei. Es ceru, ka es varēšu izdarīt kaut uz pusi tik daudz savā dzīvē. Es uzskatu, ka AIDS ir vissvarīgākā problēma, kas mūs piemeklējusi, jo tas, kā mēs attiecamies pret nabadzīgajiem, atspoguļo to, kas mēs esam kā cilvēki. Es mudinu visus apzināties milzīgo nelaimi, kas piemeklējusi Āfriku, un atbalstīt dzimteni,» intervijā Ņujorkas laikrakstam «Daily News» sacīja Kīsa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu