Amerikāņu biologs pārdod divgalvainu čūsku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kāds amerikāņu biologs pārdod divgalvainu albīnu čūsku, kas izšķīlās pāris dienas pirms Helovīna viņam piederošajā dabas aizsardzības centrā "Sunshine Serpents", vēsta "Orange News".

Par reto Hondurasas piena čūsku Daniels Pārkers vēlas vismaz 25 000 ASV dolāru (13 000 latu) un cer, ka to nopirks kāds zoodārzs, akvārijs vai serpentārijs, kur cilvēki varētu to apskatīt.

"Pēc manām domām, šī ir visu laiku skaistākā divgalvainā čūska, tai ir ne tikai neprātīgi skaists krāsojums, bet arī tās galvas ir ideāli veidotas," atzina Pārkers.

Centrālās Floridas universitātes biologs fiksējis video čūskas pirmo maltīti un ievietojis to interneta vietnē "YouTube". Čūskas labā galva nekavējoties notiesāja peles mazuli, tiklīdz tai tika piedāvāts ēdiens.

"Pēc izšķilšanās čūsku mazuļiem parasti vēl ir dzeltenuma rezerves, no kurām viņi var pārtikt labu brīdi. Parasti Hondurasas piena čūskas nomet savu ādu pēc divām nedēļām un tad ir gatavas baroties," paskaidroja Pārkers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu