Seksīgāko latviešu aktieru tops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Ko nozīmē būt seksīgam? Gandrīz katram «Vakara Ziņu» ekspertam ir sava mēraukla. Vai tikai ķermenis, kas nav noslēpjams, vai arī acu skatiens, neprognozējamība, noslēpumainība, it kā pilnīga atvērtība un draudzīgums. Bet, no otras puses — stingra robežlīnija, kas atdala spēli no personīgās dzīves.

Ladybird, dziedātāja: «Dzirdot šādu jautājumu, uzreiz prātā nāk divi aktieri — Juris Žagars un Andris Bulis. Šķiet, pat viņu tipāži ir līdzīgi — plati vaigu kauli, atļaušanās būt vīrišķīgiem… Bulis ir tāds metropolītisks ar tieksmi nebaidīties un eksperimentēt. Jā, viņi ir seksīgi, un kā viens, tā otrs patīk gan ļoti jaunām meitenēm, gan padzīvojušām sievietēm.»

Teātra skatītāju sirdīs šoreiz vistālāk ielauzies aktieris Andris Bulis, tikai nedaudz aiz sevis atstājot seksīgāko aktieri ar stāžu Juri Žagaru. Turpretī daži eksperti ir pārliecināti, ka seksīgumu nevar piedēvēt jaunam aktierim, jo tas veidojas tikai ar dzīves pieredzi un inteliģenci. Apkopojot visus viedokļus, jāteic, ka seksīgums nav nekur tālāk ticis par dabiskumu, jo šīs kvalitātes lielākoties tiek vienādotas.

2. vieta - Juris Žagars

Lai arī viņš ir kā no Holivudas, seksīgākā tituls tomēr izslīdējis no rokām. Pārsteigums? Laikam pienācis laiks atdot gadiem iesēdēto vietu jaunajiem. Nevar taču visās jomās būt labākais. Jāatgādina, ka pagājušajā nedēļā viņš jau bija «Vakara Ziņu» topā kā labākās slēpošanas trases īpašnieks Latvijā. Lai gan varu saderēt: līdzko būs kāda jauna filma ar Žagaru galvenajā lomā, seksīgākā līdera pozīcijas var tikt apdraudētas tieši no šīs puses…

3. vieta - Andris Keišs

Pēc izskata — plecīgs, rāms, maigs… Tas dod cerības, ka viņā mīt iekšējs spēks. Gandrīz vai kā izkāpis no klasiskā latviešu sievietes sapņa par latviešu vīrieti…

4. vieta - Ģirts Ķesteris

Sen aiz muguras zēnība, un sasniegts vīrišķīgs briedums. Parāda uz skatuves, ka māk savaldzināt sievieti. Turklāt — inteliģenti.

5. vieta - Ivars Kalniņš

Gandrīz vai Alena Delona sinonīms latviešu sievietei. Piedien tādi klasiski apzīmējumi kā šarms, atturība… Ne jau velti tik pieprasīts Krievijas tirgū.

Harijs Spanovskis

Liela loma ir viņa balsij. Jo sevišķi, kad uzdzied… Tā ļoti spēcīgi atraisa iztēli par tēmām: «kas nebija…» un «kas varētu būt…» Tajās zemajās rīkles skaņās ir gan negantība, gan kaislība, taču bez rītdienas apsolījuma: ja kas, mīļā, tā bija tava pašas izvēle; kam tu kāri vainadziņu, kur es savu pātadziņu?...

Uldis Dumpis

Viņa ieroči ir vienkāršība, nesamākslotība un spēja nepārspēlēt. 95 procentos gadījumu aktieri pārspēlē. Bet Dumpis tāds nav.

Regnārs Vaivars

Nebaidās izmēģināt sevi dažādos ampluā. Tik bieži maina imidžu, ka ir knapi atpazīstams. Tas ir seksīgi, jo, mainot tēlu, iespējams kļūt pievilcīgākam un intriģējošākam. Skaties, no kuras puses gribi, no visām labs.

Mārtiņš Vilsons

Jau pa labu gabalu jūtams no viņa īsti vīrišķīgs starojums. Pietiek tikai ar izskatu, lai uz viņu atskatītos.

Lauris Dzelzītis

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu