Freibergam un Bobkovam vēl piecas dienas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FFFTeam

Vairs tikai piecas dienas atlikušas līdz pasaules čempionāta pirmajam posmam motokrosā MX1 jeb elites klasē, kur šosezon pirmo reizi brauks divi Latvijas pārstāvji — grobiņieks Lauris Freibergs un saldenieks Aigars Bobkovs. Jau sestdien Zolderas trasē Nīderlandē risināsies kvalifikācijas braucieni, bet svētdien notiks sacensības.

Pagājušās nedēļas nogalē Lauris un Aigars aizvadīja pēdējās sacensības pirms pasaules čempionāta — attiecīgi Beļģijā un Nīderlandē, kur risinājās šo motokrosa lielvalstu čempionātu posmi.

Monsas trasē Beļģijā triumfēja vietējais talants Kevins Strīboss, kurš bija divreiz otrais un vienreiz pirmais. Otro vietu ieņēma francūzis Sebastjens Tortelli, kurš pēdējos gadus brauca motokrosos (superkrosos) ASV, bet tagad atgriezies pasaules čempionāta apritē, un tas izraisa lielu interesi. Lauris Freibergs dubļainajā trasē ar katru braucienu kāpa arvien augstāk — 12., 10. un 9. vieta. Kopā tas deva devīto punktu summu.

Berghemas trasē Nīderlandē abos braucienos pirmais bija mājinieks Ēriks Egenss, bet Aigars Bobkovs pirmajā braucienā kritiena dēļ (uzreiz aiz pirmā līkuma) nefinišēja, savukārt otrajā braucienā viņš bija astotais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu