Serģis/Stupelis cer šogad kļūt par pasaules čempioniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ZZ1

Latvijas labākā motokrosa blakusvāģu ekipāža Kristers Serģis/Kaspars Stupelis cer šosezon kļūt par pasaules čempioniem. Par to otrdien preses konferencē paziņoja sportisti.

Pagājušajā sezonā, pirmo reizi startējot vienā ekipāžā, Serģis/Stupelis pasaules čempionātā ierindojās otrajā vietā, bet uzvarēja Nīderlandes sportists Daniels Vilemsens kopā ar Svenu Verbrugi.

«Jauns cikls, jauna sezona - mūsu komandā arī daudzas pārmaiņas. Sākot ar tehniku, kas ir radikāli mainīta. Šosezon mums būs pilnīgi jauns rāmis, dzinējs,» atklāja Serģis.

Serģa ekipāža šosezon brauks ar vācu firmas «Mefo» dzinējiem, un arī motocikla rāmis būšot no šīs pašas firmas. Pagājušajā sezonā ar «Mefo» dzinējiem par pasaules čempionu kļuva Vilemsena ekipāža.

«Ko gaidījām [no jaunā dzinēja], tas arī piepildījies - šobrīd Vācijā tas tiek pilnveidots. Rīt dodamies atpakaļ uz Vāciju, lai izmēģinātu «moci» pirms pasaules čempionāta sākuma,» saka Serģis.

Pasaules čempionāta pirmais posms 24.aprīlī notiks Nīderlandē, bet nākamais posms paredzēts tikai maija beigās. «Pirmajā posmā neceram, ka viss būs kārtībā. Ja abos braucienos būsim trijniekā, tad būs labi. Līdz nākamajam posmam būs mēnesis, un tad jau varēs vairāk spriest,» uzskata Serģis.

Serģa kantētājs Stupelis savukārt domā, ka dzinēja maiņa slikti ietekmēt ekipāžas sniegumu nevarētu. «Runājot par braukšanu - sliktāk jau nebūs. Un mērķis jau mums ir viens - būt pirmajiem.»

Stupelim piekrita arī Serģis. «Par otro vietu es nobrauktu ar jebkuru [dzinēju], tāpēc nolēmām mainīt. Sliktāk jau nebūs.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu