Vitnijas Hjūstones narkotiku atkarība

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: telecinco.es

Amerikāņu dziedātāja Vitnija Hjūstone jau kādu laiku cieš no narkotiku atkarības. Viņa smēķē kreku un pagaidām atsakās no palīdzības.

Narkotikas ir sabojājušas viņas kādreizējo skaistumu. Hjūstone fotogrāfijās, kuras ir publicētas britu tabloīdā «The Sun» un kuras uzņēmusi viņas svaine Tīna Brauna, izskatās novārgusi, ar melniem riņķiem zem acīm un psihiski nenosvērtu skatu sejā. Pati Tīna arī savulaik lietojusi kreku, taču tagad ir brīva no tā. Viņai rūp Vitnijas stāvoklis: «Patiesībai ir jānāk gaismā. Vitnija nevar iztikt bez narkotikām nevienu dienu. Ikviens ir sabijies, ka viņa pārdozēs.»

Tīna stāsta, ka Vitnija dienas pavada savā vannasistabā starp atkritumiem. Viņa smēķē kreku un izmanto seksa rotaļlietas, lai sevi apmierinātu, un nerūpējas par personīgo higiēnu. Kad Hjūstone ir salietojusies, viņa iedomājas, ka redz dēmonus, un domā, ka tie viņu sit. Vitnija sit un kož pati sev, neapjēdzot, ko viņa dara. Viņa ir atteikusies no palīdzības un došanās uz klīniku.

Tīna stāsta, ka Vitnija ir izdauzījusi caurumu vannasistabas sienā, lai varētu redzēt, kurš bijis mājās. «Viņa dauza visu: spoguļus, telefonus, skapīšus, iekārtas,» teic Tīna un piebilst, ka Vitnijas 13 gadu vecā meita Bobija Kristīna bieži ir izbijusies no mātes uzvedības. Vienreiz Vitnija smēķēja narkotikas ceļā uz rehabilitācijas klīniku. «Viņa teica: «Es tikai uzvedīšos traki!»» stāsta Tīna. Vitnija parasti uz mājām izsauc narkotiku dīlerus, no kuriem nopērk astotdaļunces lielu kreka devu. Parasti lietotāji to sadala vēl mazākās devās, bet Tīna stāsta, ka Vitnija pārgriež cigāru — tajā ievieto kreka bumbiņu, pieliek vēl klāt marihuānu un smēķē to. Vitnija 2003. gadā nonāca slimnīcā, jo no deguna viņai tecēja asinis. Kāds teica: «Ikviens brīnījās, kas noticis ar Vitnijas degunu.» Liecinieki no Lasvegasas viesnīcas stāstīja, ka viņa agrāk izskatījusies «pilnīgi sagrauta». Tīna teic: «Es saprotu, kam viņa iet cauri. Atkarība ir slimība. Varbūt šī intervija glābs viņas dzīvību.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu