Divatā zem zaļajiem koku vainagiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Vēl jau ir vasara. Vēl var pagūt. Lai garajos, tumšajos rudens vakaros būtu ko atcerēties...

Visbiežāk pilsētas iedzīvotāji dodas uz meža pusi, lai ceptu šašlikus. Pēc labām pusdienām mīļākajiem ir liela vēlēšanās aizbēgt no skaļās kompānijas, lai veltītu laiku tikai viens otram. Un, lai cik spēcīgi mūs pārņemtu kaisle, tomēr labāk doties dziļāk mežā, lai neviens no tuvākā ciema vai apkārt staigājošiem pilsētniekiem jums neuzskrietu virsū.

Ja ar seksu esat nolēmuši nodarboties ar pilnu vēderu, izvairieties no akrobātiskām pozīcijām. Labāk līdz galam neizģērbieties, jo no nejaušiem cilvēkiem neviens nav pasargāts, un tur vēl traucē tie riebīgie odi…

Ja esat aizgājuši uz mežu ar domu tur pārlaist romantisku nakti, vispirms atbrīvojieties no visiem cietajiem priekšmetiem: baterijas, magnetafona utt. Atstājiet atvērtu ieeju teltī, jo citādi ļoti drīz sāksiet nežēlīgi svīst. Bet noteikti aizvelciet priekšā tīklu, lai iekšā netiktu odi.

Upes vai jūras krastā

Sekss pludmalē ir viena no romantiskas meitenes fantāzijas sastāvdaļām. Bet šīs fantāzijas iemiesot dzīvē nemaz nav tik patīkami, kā tas liktos. Protams, mīļotā glāsti viļņu skaņu pavadījumā ir kas cits, nekā kad jūs jutīsiet, ka smiltis ir ielīdušas visneiedomajamākajās vietās.

Tāpēc jau laikus padomājiet: vai ir vērts gulties plikās smiltīs? Kur ir smiltis, tur arī ūdens, un pamēģiniet — varbūt sekss ūdenī izraisa neatkārtojamas izjūtas. Pirmkārt, ūdenī varat atļauties daudz ko, jo diez vai kāds ko manīs un būs šokēts. Vēl ūdenī mēs sveram daudz mazāk, tāpēc varam atļauties visvisādas pozīcijas.

Laukos, mīkstā sienā

Tur labāk izvēlēties vertikālas pozas, lai sienā vienkārši nenoslīktu. Un, protams, arī šeit jāpadomā par paklāju, jo siens jums būs iekļuvis visur, kur tik var iekļūt. Vēl tas kutinās un durstīs pašos nepiemērotākajos momentos. Tikai atcerieties: pēc priekiem siena vālā pārbaudiet, vai tas nav iestrēdzis matos, jo tas visiem nodos, ar ko tikko esat nodarbojies.

Mīlējies, bet uzmanies!

• Sauļošanās krēms, kā arī citi tamlīdzīgi līdzekļi iznīcinoši iedarbojas uz prezervatīviem.

• Mežā jums noderēs aizsargājošie līdzekļi pret odiem.

• Pārliecinieties, ka laukā, kur vēlaties mīlēties, neesat uzgūlušies putnu ligzdai vai, vēl ļaunāk, izvēlējušies skudru pūzni.

• Ja jūs pēkšņi esat pamanījuši nejaušus garāmgājējus, nevajag uzreiz bēgt. Apstājieties (kaut arī tas nav viegli) un atvainojieties par to, ka šokējat viņus. Visticamāk, nelūgtie viesi paši centīsies ātrāk pazust.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu