Valdības galvenais darbs - celt kvalitātes līmeni visā Latvijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Galvenais uzdevums nākamās valdības darbam būšot dzīves kvalitātes līmeņa paaugstināšana visā Latvijā. Tā vienojušās nākamās valdības kodola partijas - Tautas partija (TP), Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un Latvijas Pirmās partijas un «Latvijas ceļa» (LPP/LC) apvienība, kuras ceturtdien runāja par svarīgākajiem uzdevumiem jaunveidojamās valdības deklarācijā.

Deklarācijā atsevišķi tikšot izdalīti galvenie uzdevumi un neatliekamie darbi, kā arī tikšot runāts par līdzekļiem, kā izvirzītos mērķus sasniegt. Piemēram, deklarācijā tiks runāts par krīzes pārvarēšana iekšlietu sistēmā, demogrāfiskās krīzes pārvarēšanu, tautsaimniecības konkurētspējas paaugstināšanu, izglītības sistēmas pārorientāciju un citiem jautājumiem. Atsevišķa sadaļa deklarācijā būs arī nodokļu politikai.

Kā uzsvēra viens no deklarācijas koordinatoriem Edmunds Krastiņš, lai arī partijām dažos jautājumos ir atšķirīgi viedokļi un par deklarācijas saturu vēl norit diskusijas, paredzams, ka 30.oktobrī deklarācijas projekts varētu tikt pabeigts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu