Naomi Kempbela atkal uzbrūk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Ceturtdien supermodele Naomi Kempbela tika atbrīvota pret drošības naudu pēc tam, kad trešdien Londonā tika apcietināta par uzbrukumu savam narkologam.

Britu tabloīds «The Sun» vēsta, ka Kempbelas narkoloģe ieradusies policijas iecirknī ar saskrāpētu seju un apgalvojusi, ka 36 gadus vecā melnādainā skaistule viņai uzbrukusi. Kāds aculiecinieks laikrakstam atklājis, ka skrāpējumi sejā bijuši tik sarkani, ka bijis skaidrs — uzbrukums ir pavisam nesens.

Naomi Kempbela ir plaši pazīstama ar savu straujo raksturu — astoņu gadu laikā šī ir jau devītā publiskā sūdzība par modeles nesavaldību. Tajā pašā laikā modeles pārstāvis ir pārliecināts, ka noticis pārpratums: «Mēs esam pārliecināti, ka viss nokārtosies pēc policijas izmeklēšanas.»

1998. gadā supermodeles asistente savu priekšnieci iesūdzēja tiesā — Kempbela draudējusi asistenti izgrūst no braucoša auto. Naomi atzina savu vainu un, lai iemācītos sevi kontrolēt, apmeklēja dusmu apvaldīšanas klīniku.

Kopš tā laika Kempbela ir apsūdzēta vairākkārt. Šogad martā saniknotā modele, metot ar mobilo telefonu, līdz asinīm savainoja savu mājkalpotāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu