Nikola Kidmena — «visdārgākā» Holivudas aktrise

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:no arhīva

Nikola Kidmena atzīta par vislabāk atalgoto Holivudas aktrisi. Kidmena, kas 2003. gadā saņēma «Oskaru», trīs reizes apbalvota ar «Zelta globusu». Viņas honorāri sasniedz 17 miljonus ASV dolāru par filmu. Līdz ar to aktrise ierindojusies žurnāla «The Hollywood Reporter» veidotā vislabāk atalgoto aktrišu saraksta pirmajā vietā.

39 gadus vecā aktrise, kas pašlaik gaida savu pirmo bērnu, pagājušajā gadā līdzīgā sarakstā ieņēma otro vietu aiz četrkārtējās «visdārgākās aktrises» titula īpašnieces Džūlijas Robertsas, kas nepiekrīt strādāt, ja honorārs ir mazāks par 20 miljoniem ASV dolāru. Šogad Robertsa nav iekļuvusi sarakstā, jo aizņemta ar savu dvīņu audzināšanu.

Otro vietu šajā sarakstā ieņem Rīsa Vīzerspūna, kas pelna 15 miljonus ASV dolāru par filmu. Šogad Rīsa saņēma «Oskaru» par labāko sieviešu lomu filmā «Sirds robeža» («Walk the Line»), kur tēloja kantri dziedātāju Džūnu Kārteri. Vīzerspūnai šis bija pirmais «zelta vīriņš». «Sirds robeža» jau atnesusi aktrisei «Zelta globusu» un «Amerikas kinoaktieru ģildes balvu».

Trešajā vietā ir Renē Zēlvegere (15 miljoni ASV dolāru), ceturtajā — Drū Berimora (15 miljoni ASV dolāru), bet piektajā — Kamerona Diaza (15 miljoni ASV dolāru).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu