Iznāks <i>Goran Gora</i> debijas albuma pirmais singls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liene Hapanioneka

Nākampirmdien masu medijos pirmizrādi piedzīvos Goran Gora debijas albuma pirmais singls «Kids and Figures».

«Tehniski šī ir vissarežģītākā dziesma kādu jelkad esmu radījis,» skaņdarbu komentē autors. «Darbs studijā pie «Kids and Figures» šķita nebeidzams un mēs pie šī skaņdarba atgriezāmies vēl un vēl, sākot no pirmās, beidzot pat ar pēdējo albuma ieraksta sesijas dienu. Šajā dziesmā ir sapludināti daudzi man tuvi mūzikas žanri, savienoti kopā tie veido dīvainu, taču ļoti patīkamu noskaņu.» Šī dziesma izvēlēta kā pirmais singls no albuma, lai klausītājus iepazīstinātu ar jauno Goran Gora skanējumu, kas no uzskatāmi atšķiras no iepriekš dzirdētā. Dziesmas ritma partijas skeletu veidojis Latvijas hiphopa pionieris Gustavo.

www.doremi.lv

Goran Gora ir 22 gadus vecs dziesmu autors no Baldones. Plašāku uzmanību mūziķis pirmo reizi ieguva 2005. gada otrajā pusē ar pirmajiem radio singliem «Slow Down» un «Fools In Love». Līdz šim Goran Gora ir bijis īpašais viesis «Nouvelle Vague» un «Kings Of Convenience» koncertos Rīgā, uzstājies pasaules lielākajā mūzikas konferencē «SXSW» Ostinā, Teksasā, ASV, kā arī koncertējis Lielbritānijā, Zviedrijā un Vācijā. Mūziķa debijas EP ierakstu «2 hands/4 songs» leģendārais britu veikals «Rough Trade» nosaucis par «...tikai sākumu šim milzīgajam talantam.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu