«Melo-M» un Intars Busulis nebaidās no spokiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc veiksmīgās uzstāšanas Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvā čellu trio «Melo-M» nodod klausītājiem savu jaunāko veikumu «Ghostbusters», kas tapis sadarbībā ar Intaru Busuli.

Šī ir «Melo-M» versija par Reja Pārkera (Ray Parker Jr.) sarakstīto «Ghostbusters» – pasaulslaveno tituldziesmu tāda paša nosaukuma 1984.gada filmai, kurā Bils Murejs, Harolds Reimis un Dens Ekroids spēlē no universitātes atlaistus profesorus, kuri izķer spokus Sigurnijas Vīveres attēlotās varones dzīvoklī, tādējādi uzsākot jaunu biznesa virzienu. Vai arī «Melo-M» trijotnei izdosies aizbiedēt spokus no Busuļa mājokļa?

Par 2006. gada stilīgākajiem mūziķiem atzītie čellisti Kārlis Auzāns, Valters Pūce un Antons Trocjuks pašlaik gatavo pārsteigumiem bagātu un nebēdnīgu otro studijas albumu, kas plānots kā starptautisku hitu programma, speciāli aranžēta trīs čelliem un bungām. Albumā jaunās skaņās būs iekļauta gan deju grīdu klasika, kā Glorijas Geinores «I Will Survive» un Elvisa Preslija «Jailhouse Rock», gan Holivudas grāvēju tituldziesmas un citas leģendāras kompozīcijas.

Intars Busulis ir tikai viens no «spoku medniekiem», kura aizraujošais vokāls mūs priecēs jaunajā albumā. Paredzēts, ka savdabīgu vētru pašmāju mūzikas dzīvē sacels arī kāda leģendāra diskozvaigzne!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu