Ozoliņa un Zeltiņas attiecības ir lietišķas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV

Jau vairākkārt izskanējušas dažādas baumas un spekulācijas par MTV vīdžeja Mika Ozoliņa nākotnes plāniem un attiecību statusu. Kā tad īsti ir?

Miks Ozoliņš pēdējā laikā kļuvis par daudzu un dažādu baumu objektu, kam par iemeslu ir gan Mika pievēršanās savam biznesam un kino, gan šķiršanās ar dziedātāju Ellu.

«Attiecību sakarā varu apstiprināt vien to, ka esam šķīrušies. Laiks, ko pavadīju kopā ar Elīnu, bija patiesi skaists, taču nolēmām, ka mums katram pienācis brīdis iet savu ceļu; tas bija abpusējs lēmums, un vairāk to iztirzāt publiski mēs negrasāmies,» stāsta Miks.

Komentējot žurnālā «Vakara Ziņas» izskanējušās baumas par attiecībām ar aktrisi Agnesi Zeltiņu, Miks saka: «Paralēli darbam MTV patlaban strādāju arī pie kāda ļoti apjomīga projekta, kurā iesaistīta arī Agnese. Mūsu tikšanās ir tīri lietišķas. Pašlaik esmu pievērsies vienam no saviem sapņiem, esmu tam gatavojies un «briedis» jau ilgu laiku un jūtu, ka nu ir pienācis īstais laiks to realizēt.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu