Sieviešu erotiskās fantāzijas. 4., 5. un 6.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Vācu seksologs Gerts Zepgers mēģinājis atšifrēt dažus sieviešu erotiskos sapņus, ar kuriem viņu iepazīstinājušas vairākas sievietes.

Sekss ar svešinieku

«Pusnakts, uz ielas ir daži gājēji, pārsvarā vīrieši. Pa vāji apgaismoto ielas pusi es sekoju vienam no viņiem. Viņš apstājas, es pieeju viņam klāt, atpogāju savu vasaras halātiņu, bet zem tā ir tikai mans kailais ķermenis.

Svešinieka rokas slīd pēri maniem gurniem, krūtīm... Mēs netērējam laiku mīlas prelūdijai, nekavējoties sākam mīlas rotaļu. Un pēc tam, neteikuši viens otram ne vārda, ejam katrs uz savu pusi...»

Sekss ar svešinieku. Sava ķermeņa demonstrēšana. Provokācija. Nekaunīga bauda bez bailēm, bez nožēlas, bez jebkādām šaubām — tas ir notikums, kas ir pamatā daudziem sapņiem. Tie atsedz ne tikai kaisli, bet arī dziļi slēptas domas par mežonīgo seksu. Un savās seksuālās fantāzijās šīs sievietes neizjūt bailes ne no morāles viedokļa, ne pret savu erotiku. Savās fantāzijās viņām ir drosme atklāt savas seksuālās vēlmes.

Cik viņš ir stiprs!

«Man uzbruka kāds tips džinsu biksēs un ādas jakā. Pretoties nebija jēgas: viņš bija daudz stiprāks par mani. Stiprinieks pacēla man kleitu, atvilka slēdzēju un rupji iesprauda man savu daiktu...»

Sieviete apreibdama no tādām scēnām, reālā dzīvē baidās no vīriešiem. Pārsvarā viņas māc nepilnvērtības sajūta, viņas ir bailīgas, nevar izlemt dot sev nedaudz brīvības. Toties savās seksuālajās fantāzijās viņas ļaujas asajam seksam un tad arī tikai ar noteikumu, ka vainīga nav viņa: pretoties nav jēgas! Sirdsapziņa paliek tīra, jo viss noticis pret viņas gribu, tika izmantota dotā situācija.

Sievietes rokas glāsta mani

«Mēs ar draudzeni stāvam pie spoguļa. Izģērbjamies, lai patīksminātos par mūsu ķermeņu skaistumu. Un tas notiek pats no sevis, ka sākam glāstīt viena otru. «Kāda viņai gluda, samtaina āda!» Iesākumā mēs kautrīgi pieskaramies krūtīm, pēc tam vēderam, spēlējamies ar matu sprogām uz pieres, pēc tam mūsu pirksti klejo pa visu ķermeni. Vēlme kā mīksts un maigs vilnis pāriet no vienas uz otru...»

Aiz šīm fantāzijām slēpjas ilgas pēc maigas, neagresīvas erotikas. Un nav noslēpums, ka sieviešu glāsti ir daudz maigāki nekā vīriešu. Pastāstiet par savām vēlmēm partnerim un kurš gan labāk zinās jūsu ķermeņa jūtīgās vietas?

(Un būs vēl.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu