Palīdzēsim Jēkabpils patversmei (15)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Apejot apkārt zemeslodei, atgriežos atpakaļ! Uzdāvini man dzimšanas dienas dāvanu! Darbojoties dzīvnieku aizsardzības jomā, sekoju līdzi notiekošajam, pamanīju šādu aicinājumu, kuru nespēju ignorēt un nenosūtīt tālāk jums, dzīvnieku mīļi... Palīdzēsim Jēkabpils dzīvnieku patversmei!

Esmu novērojusi, ka plašsaziņas līdzekļos pārsvarā izskan negatīvas ziņas par cietsirdību pret dzīvniekiem, izmestiem mājas kaķiem, cilvēku vienaldzību pret nelaimē nonākušu dzīvnieku.

Šis stāsts un uzdrīkstēšanās organizēt šāda veida akciju savā dzimšanas dienā varētu kalpot kā ideja mums visiem, kuriem nav vienaldzīgs dzīvnieku liktenis!

Ja kādam no jums ir liekas segas, gultasveļa, avīzes, dzīvnieku trauki, rotaļlietas, pavadas, barība, kaķu smiltis un citas patversmei noderīgas lietas, sazinieties ar Ilzi pa zemāk norādīto e-pastu vai telefonu.

Foto reportāža un viesošanās apraksts sekos!

Atbalstīsim šo ideju, dosim dzīvniekiem iespēju dzīvot labākos apstākļos, kamēr atnāk Īstais saimnieks, lai vestu uz Īstajām mājām.

„17.septembris ir mana dzimšanas diena, nav jau svarīgi, kura pēc kārtas tā būs. Tomēr šo dzimšanas dienu es gribu padarīt kādam īpašu. Un tāpēc vēršos pie saviem draugiem, ģimenes, paziņām, pavisam tāliem paziņām un tad, apejot apkārt zemeslodei, atgriežos atpakaļ. Es lūdzu jums visiem uzdāvināt man dzimšanas dienā dāvanu, kura aizceļos tālāk uz Jēkabpils dzīvnieku patversmi pie kaķiem un suņiem. Kāpēc tieši uz turieni? Jo tieši tur šobrīd ir visgrūtākā situācija, dzīvniekiem pietrūkst viselementārāko lietu, viņiem nav ēdiena, jāpārtiek no veciem produktiem, ko atdod veikali, bet tie gandrīz nemaz nav lietojami un nonāk lielākoties pa tiešo miskastē. Tāpēc es lūdzu jūs nepalikt vienaldzīgiem pret manu aicinājumu un padarīt mūsu uzticamo draugu dzīvi mazliet vieglāku, un sniegt viņiem cerību kādreiz tikt adoptētiem un aizceļot uz īstajām, vienīgajām mājām.

No savas puses apsolu, ka jūsu dāvana tiks izmantota visrūpīgākajā veidā, visas nepieciešamās lietas tiks iegādātas, saskaņojot ar patversmi, un nogādātas personīgi. Kā arī ciemošanās tiks atspoguļota īsā fotoreportāžā. Ja ir kādi jautājumi vai vēlies lai uz patversmi nogādāju kādas mantas, kas ir liekas tavam mīlulim (noderēs avīzes, segas, kaķu smiltis, visvairāk, protams, ir nepieciešama barība, īpaši kaķiem), zvani man 26669222 vai raksti uz e-pastu gudele@gmail.com

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu