Zatlers: notiekošais atgādina seriālu «Mentu kari»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Valsts prezidents Valdis Zatlers pirmdien telekompānijas LNT raidījumā «900 sekundes» klāstīja, ka premjera paziņojums, ka Latvijā darbojas nopietns noziedzīgs grupējums, kurā apvienojušies bijušie Valsts drošības komitejas darbinieki, bijušie padomju armijas desantnieki, bijušie un pat esošie Latvijas specdienestu darbinieki, kā arī notikums, kad mīklainos apstākļos Daugavā iekrita bijušais Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta virsnieks Edgars Gulbis, atgādina seriālu. «Domāju, ka sabiedrība, kas vēro situāciju, saskata līdzību ar seriālu «Mentu kari».»

Prezidents sacīja, ka par notikušo viņam patlaban ir tik daudz informācijas, cik sniedz plašsaziņas līdzekļi. «Pēc tikšanās ar dienestu vadītājiem man informācijas būs vairāk. No drošības dienestiem gribu dzirdēt skaidrojumu un rīcības plānu,» pauda prezidents. Zatlers uzskata, ka valstī ir pietiekami daudz spēka struktūru, lai kontrolētu situāciju valstī.

Vērtējot kopumā pēdējo nedēļu notikumus, Zatlers norādīja: ja valstī spridzina augstas amatpersonas auto, Saeimas drošības dienesta virsnieks lec Daugavā un no amata atbrīvo Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāju, tad kaut kas nav kārtībā ar dienestiem un valsti kopumā.

Prezidents bija atturīgs, prognozējot turpmāko notikumu gaitu, norādot, ka jādara viss, lai sabiedrībā atgrieztos drošības izjūta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu