Gulbim veiks papildu pārbaudes; uz cietuma slimnīcu vēl netransportēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Slimnīcas «Gaiļezers» mediķi veiks papildu veselības stāvokļa izmeklēšanu par Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes priekšnieka Vladimira Vaškeviča auto dedzināšanu un krāpšanu lielā apmērā aizdomās turētajam no dienesta pienākumiem atstādinātajam Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienesta virsniekam Edgaram Gulbim.

Saistībā ar Gulbja veselības papildu izmeklēšanu pirmdien nav iespējams izpildīt iepriekš tiesas pieņemto lēmumu piemērot apcietinājumu un pārvietot Gulbi uz Olaines cietuma slimnīcu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts toksikoloģijas centra vadītāja Vija Cera, mediķi Gulbim vēlas veikt papildu pārbaudes galvai, kā arī kakla apvidū. Šos izmeklējumus mediķi plāno veikt rīt, 2. oktobrī, bet 3. oktobrī plānots sasaukt atkārtotu ārstu konsīliju, kurā lems par Gulbja veselības stāvokli.

Pēc konsīlija slēdziena arī taps zināms, vai aizdomās turamais var tikt pārvietots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu