Tiesībsargam aizdomas par vardarbību pret Gulbi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Tiesībsargam Romānam Apsītim ir aizdomas, ka pret aizturēto Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta darbinieku lietota vardarbība. Par šādu iespējamību Apsītis pavēstīja trešdienas vakarā Latvijas Televīzijas raidījumā «Kas notiek Latvijā?».

Apsītis ticies gan ar Gulbja advokātiem, gan ar pašu aizturēto. Sarunā ar Tiesībsargu pats Gulbis viņam atzina, ka ir fiziski ietekmēts, kā arī aizturētā veselības stāvoklis liecinot, ka «tomēr ir nehumāna attieksme pret viņu izrādīta no policijas puses». «Varēja redzēt, ka viņš tomēr ir cietis visā šajā epopejā, viņa runasveids ir ļoti ierobežots,» pauda Apsītis. Viņš arī norādīja, ka Gulbis stāstījis loģiski un ticami.

Tiesībsargs arī pieminēja, ka roku dzelži, pēc Gulbja sacītā, viņam nokrituši no rokām un pats viņš neko neesot darījis. «Viņš teica, ka viņam esot mazas rokas un roku dzelži nokrituši paši no rokām. Es apskatījos un patiešām — tās viņam ir maziņas,» sacīja Apsītis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu