Gulbis pēc atbrīvošanas no apcietinājuma bijis smagā stāvoklī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas Televīzijas rīcībā nonākusi no dienesta pienākumiem atstādinātā Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta virsnieka Edgara Gulbja medicīnas kartes kopija. Tajā atrodama informācija par viņa smago veselības stāvokli 21. septembrī — dienā, kad Gulbis atbrīvots no apcietinājuma.

Sākotnēji pacients nodots Nacionālo bruņoto spēku mediķu aprūpē. «Vispārējais stāvoklis smags. Nav kontakta, viss trīc, raustās labās rokas trešais pirksts. Lūpas sausas, ap lūpām balti aplikumi. No mutes īpatnēja, nenosakāma smarža. Vēders uzpūsts, ādas krāsa dzeltenīga, elpošana saraustīta,» liecina ieraksts medicīnas kartē.

«Pacients visu laiku murgo, ka ir sists pa vēderu caur spilvenu, tualetē pa muguru, dotas zāles. [..] Visu laiku lūdzas, lai neved atpakaļ uz kameru,» konstatējuši ārsti. Šādos apstākļos nolemts Gulbi nogādāt «Gaiļezera» slimnīcā, kur viņam arī tika konstatēti vairāki sasitumi un logoneiroze jeb stostīšanās, taču šīs slimnīcas mediķi uzskatījuši, ka drošībnieks var ārstēties mājas apstākļos ģimenes ārsta uzraudzībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu