«Victoria's Secret» modeles saņem zvaigzni «Slavas alejā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Populārās sieviešu apakšveļas ražotājas firmas «Victoria's Secret» modeles šonedēļ saņēmušas savu zvaigzni Holivudas «Slavas alejā».

Otrdienas vakarā notikušajā ceremonijā piedalījās supermodeles Heidija Klūma, Adriana Lima un Karolīna Kurkova. «Victoria's Secret» «eņģeļus» sveica Holivudas goda mērs Džonijs Grants.

Modeles Losandželosā ieradās ne tikai, lai saņemtu savu zvaigzni, bet arī lai trešdien slavenajā «Kodak» teātrī piedalītos «Victoria's Secret» modes skatē, demonstrējot jaunās sieviešu apakšveļas modes tendences. Modes skatē bija paredzēta arī atkalapvienojušās grupas «Spice Girls» uzstāšanās.

«Victoria's Secret» «eņģeļi» ir modeles, kuras kopš 1999. gada ir apakšveļas ražotājas reklāmas «sejas». «Eņģeļi» ik gadu mainās, un pašlaik tās ir Alesandra Ambrozio, Selita Ebenksa, Izabella Gulāra, Miranda Kerra, Heidija Klūma, Karolīna Kurkova un Adriana Lima.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu