Ideāls vīrietis!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Šoreiz parunāsim par ideāliem vīriešiem. Ko par to saka viņi paši – dažādi vīrieši?

Edgars — 43 gadi, celtnieks, dzīvo laukos, precējies

Ansis — 45 gadi, tulko filmas, precējies

Jānis — 29 gadi, strādā ar «dzelžiem», juridiski brīvs

Mārtiņš — 25 gadi, skatuves mākslinieks, precējies


Kādam jūsu skatījumā jābūt ideālam vīrietim?

Jānis: — Sievietēm patīk vīrieši veiksminieki — smukie — un tādi, kas māk nopelnīt naudu. Ja es neesmu no tiem, tad viņai vismaz jājūtas ar mani labi. Normāls vīrietis ir atbildīgs, kuram var kaut ko uzticēt, un droši zināt, ka tas tiks izdarīts. Viņam ir jāmāk uztaisīt ēst un padarīt pārējos mājas darbus. Lai nebūtu tā, kā sievietes saka, ka pa dienu viņām jāstrādā kā zirgiem, un vakarā vēl… Ja sieviete ir mīļa, tad vīrietis pats gribēs viņu palutināt, ja nē — nu tad… Tātad, mīļās sievietes, ja mēs jums taisām ēst un citādi par jums parūpējamies, tas ir liels rādītājs, ka jūs mums kaut ko nozīmējat, lai arī vārdos to skaļi nepasakām. Atcerieties to!

Ansis: — Ideāls vīrietis ir tas, kurš cenšas sievieti saprast, būt viņai draugs. Ir svarīgi mācēt atvainoties sievietei, ja strīda karstumā ir pateikts kāds nepelnīts vārds. Ja grūti izteikt to «Piedod man», var taču vienkārši izdarīt kaut ko labu, kaut vai to pašu miskasti iznest, pasniegt sulas glāzi vai kafiju uzvārīt. Veči ir tendēti uz savām izjūtām. Nokrāvušies ar ikdienas rūpēm, viņi ir laimīgi, ka sieviete vienkārši ir blakus, bet, tikko viņa slīd ārā no rokām, tikai tad viņiem pielec, ka kaut kas nav bijis īsti kārtībā un ko šī sieviete īsti viņam nozīmē.

Edgars: — Tādam, kurš rūpējas par savu sievieti, katrs pēc savām iespējām. Nav svarīgi, vai var nopirkt mašīnu un Kanāriju salas, vai dienišķo maizīti. Arī bomzis un bomzene var būt laimīgi. Kāpēc nē? Arī viņi staigā rociņās sadevušies.

Mārtiņš: — Sievietēm droši vien gribētos dzirdēt, ka ideālais ir tas, kurš pelna daudz naudas, nelaiž pa kreisi un ko tur vēl… Bet es saku, ka ideāls vīrietis ir tas, ar kuru sieviete var saprasties, ar kuru ir harmonija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu