Gribi mani, nevis seksu ar mani!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Tev kafija + pieci komplimenti + sekss = norma, mana mīļākā teica. Bet kā tad vajadzēja uzvesties, lai viņa degtu zilās ugunīs?

Jā, te ir ko galvu palauzīt. Nerunājot par seksu: ar labu seksa tehniku (izjūtu) var «paņemt» ikvienu sievieti, ja vien tā nav pārkaltusi zilzeķe.

Jautājums ir par ko citu: ar ko sievieti, prasti sakot, var dabūt līdz TAM seksam? Ne līdz tam seksam, kad sievietei tāpat kā palaikam vīrietim vienkārši vajag, un viss; vienalga, ar ko, vienalga, kur, vienalga, kādā veidā. Jā, ir arī sievietēm tādi spontānas gribēšanas mirkļi, kad vai nu jāķeras pie vibratora, vai jāiet ielās. Bet ielās jau parasti neiziet... Tikai pakoķetē ar domu «kā būtu, ja...»

Nu jā, «paņemšanas» pamatā parasti ir klikšķis — kad tev pret konkrēto vīrieti ieslēdzas vai neieslēdzas interese. Kad klikšķis ir, tad jau sieviete ir gatava spēlēt pretī... Nu, nevar mani paņemt vīrietis bez klikšķa! Paņemt varbūt var — uz vienu vakaru. Bet tālāk?

Mīļie vīrieši, tas ir tik elementāri, ka jābrīnās, kā lielai daļai līdz šim ir izdevies to nesaprast! Es gribu justies vajadzīga, iekārota, līdz sāpēm gribēta. Man vajag to sajūtu, ka grib tieši mani, nevis tikai seksu ar mani. Nemaz tik nepamanāma tā atšķirība nav. To «pareizo» gribēšanu sieviete sajūt. Vienalga, vai tā būtu lēta, muļķīga mīkstā mantiņa — bubucis, bet spontāni nopirkta tieši man kaut kādu pēkšņu asociāciju dēļ vai īsziņu bums, vai puķe, kas jau apvītusi, mani gaidot. Vai riskantā situācijā nozagts skūpsts: tas nekas, ka kāds tūlīt var te ienākt, es vienkārši nevaru dzīvot ne mirkli ilgāk, tevi nenoskūpstījis. Nejaukt ar grābstīšanos! Tikpat pēkšņai kārei iebāzt roku biksītēs būs gluži pretējs efekts.

Un vēl kas: ja vīrietis grib mani, nevis tikai seksu ar mani, viņš nevāvuļos stundām par savu biznesu un saviem nepārspējamiem panākumiem. Viņš vispār nevāvuļos par sevi.

Es taču saprotu, ka viņš grib to seksu, viņš tikai pūlas neizrādīt, cik viņam tas ir svarīgi. Man vajag, lai viņš izliekas, ka var gaidīt vēl un vēl. Vīrieši un sievietes atšķirīgi saprot priekšspēli. Manā mūžā ir bijis tikai viens patiesi vērtīgs mīļākais — tāpēc, ka ļāva līdz pilnīgam sātam izbaudīt priekšspēli, un tas nekas, ka es biju ne vien gatava, bet jau pārgatavojusies. Pacietība ir tas, kā pietrūkst ja ne pirmajā, tad parasti jau otrajā seksa reizē. Un tad diez vai sekos trešā...

Laikam izdevās noformulēt, kas ir tas, kas nostrādā. Tā ir viņa attieksme «es mīlu tevi», nevis «mēs abi mīlam mani».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu