Kristians Beils — «Terminatorā 4»!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .ugo.com

Aktieris Kristians Beils parakstījis līgumu par galvenās lomas atveidošanu filmā «Terminators 4». Filma uz ekrāniem gaidāma 2009. gadā. «Betmens. Sākums» zvaigzne filmā «Terminator Salvation: The Future Begins» atveidos Džonu Konoru, ko «Terminatorā 3» tēloja gados krietni jaunākais Niks Stāls.

Filmas režisors būs Džozefs Makgintijs Nikols, kas uzņēmis abas «Čārlija eņģeļu» daļas. «Terminatora 4» scenārija autori ir Džons Brankato un Maikls Feriss.

2007. gada pavasarī kompānija «Halcyon» iegādājās tiesības uz «Terminatoru» un paziņoja par saviem plāniem uzņemt vēl dažas sērijas par cīņu ar kiborgiem. Jaunās filmas detaļas pagaidām tiek turētas slepenībā, zināmi vien neskaidri mājieni, kas pavīdējuši presē. Piemēram, kļuvis zināms, ka Džons Konors savos 30 gados kļūs par sacelšanās līderi un vedīs atlikušo cilvēces daļu cīņā ar mašīnām. Tā kā filma būs jaunas triloģijas sākums, nevis iepriekšējo sēriju turpinājums, maz ticams, ka tajā piedalīsies «galvenais terminators» Arnolds Švarcenegers.

Sagatavošanas darbi pie «Terminatora 4» pašlaik jau pabeigti. Filmas veidotāji cer, ka skatītāji to uz ekrāniem ieraudzīs jau 2009. gada vasarā. Kalifornijas gubernatora Arnolda Švarcenegera preses sekretāre paziņojusi, ka «neesot tāda likuma, kas Švarcenegeram liegtu atveidot galveno lomu filmā, ja viņš tā vēlētos».

Pirmās trīs «Terminatora» daļas kopš 1984. gada visā pasaulē nopelnīja vairāk nekā miljardu ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu