Freimaņa sunīte Pepe pakļuvusi zem auto

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šoziem aizsaulē aizgājušā mūziķa Mārtiņa Freimaņa sunīte Pepe, kas dzīvoja kādā lauku sētā, pirms pāris nedēļām pakļuvusi zem auto un zaudējusi vienu ķepiņu, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Pēc Mārtiņa nāves sunītei tika atrastas mājas pie atsaucīgiem cilvēkiem kādās lauku mājās, kur Pepe ātri vien atguva dzīvesprieku un pat kļuva par māmiņu septiņiem kucēniem.

Taču, kā raksta žurnāls, vasaras beigās diemžēl Pepe pakļuva zem auto. "Pepe ļoti baidījās no visādiem lieliem trokšņiem - salūta, negaisa. Taču tajā augusta dienā bija ļoti spēcīgs negaiss. Pepe acīmredzot sabijās, apdullusi skrēja un pakļuva zem auto," dramatiskos notikumus žurnālam atstāstījusi Mārtiņa draudzene - krodziņa "Pieci vilki" saimniece Ligita Vilks.

Todien saimnieki Pepi atraduši tikai pēc vairākām stundām lauka vidū, ielīdušu kādā bedrē. Pepe bija pamatīgi cietusi - viena ķepiņa sadragāta, otra - lauzta. "Sunenīti nakts vidū steigšus veda uz daktera Beinerta klīniku Rīgā, kur viņa tika operēta. Diemžēl kreiso priekškāju nācās amputēt, bet labo ķepiņu dakterim izdevās saglābt; to ieģipsēja, lai sadzīst," žurnālam stāsta Ligita.

Tagad Pepe esot jau gandrīz vesela, rētas aizdzijušas, arī lauztā kāja drīz būs kārtībā. "Pepe ir atpakaļ savās mājās, laukos. Patiešām - tās ir viņas mājas, tur ir ļoti atsaucīgi cilvēki, kas par sunenīti gādā no visas sirds. Pepe atkal iemācījusies staigāt, viņa lec uz trim kājām, it kā nekas nebūtu noticis. Ir ļoti žiperīga," raksta "Kas Jauns".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu