Jūlijā pirmo reizi Latvijā notiks grupas «Metallica» koncerts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: metallica.com

20. jūlijā pirmo reizi ar koncertu Latvijā viesosies grupa «Metallica», kas būs grupas vienīgais koncerts Baltijas valstīs, aģentūru LETA informēja koncertaģentūras FBI mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Kārkliņš. Koncerts Rīgā notiks «Skonto» stadionā.

«Metallica» nenoliedzami ir vieni no visu laiku veiksmīgākajiem un atzītākajiem māksliniekiem pasaulē.

Grupas darbība aizsākās 1981. gadā, līdz šim «Metallica» pārdevusi 93 miljonus albumu un tās ieraksti ieguvuši gan zelta, gan platīna diska statusu vairāk nekā 40 valstīs.

Grupas «Metallica» iegūto balvu un atzinību saraksts ir ievērojams — grupa saņēmusi septiņas «Grammy» balvas, divas Amerikas mūzikas balvas, divas «MTV Video» mūzikas balvas, kā arī daudz citu apbalvojumu.

Kārkliņš norādīja, ka pēdējie divi grupas koncerti šajā reģionā tika pārdoti īsā laikā. Koncerts Tallinas Dziesmu svētku estrādē 2006. gadā pulcēja gandrīz 80 000 cilvēku un tika pārdots trīs dienu laikā, savukārt grupas koncerts Helsinku Olimpiskajā stadionā pagājušā gadā tika pārdots 40 minūšu laikā un šajā koncertā pulcēja 55 000 apmeklētāju.

Viņš atzina, ka «Skonto» stadionā «Metallica» koncerta vērienam ir maz vietas. «Prognozējam, ka pieprasījums pēc koncerta biļetēm būs ļoti liels, tāpēc, lai visiem Baltijas valstu iedzīvotājiem būtu vienādas tiesības, biļešu tirdzniecība tiks sākta visās Baltijas valstīs vienlaikus. Plānots, ka tirdzniecībā tiks laisti aptuveni 29 000 biļešu,» sacīja Kārkliņš.

Par biļešu cenām un to iegādes iespējām FBI informēs 10. martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu