Maizītis: «Man kukuli nevar iedot un neiedos»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ģenerālprokurors Jānis Maizītis intervijā žurnālam «Santa» saka, ka ir godīgs cilvēks un nevar sadzīvot ar sevi, ja ir negodīgs arī sīkās sadzīviskās situācijās.

«Kristālskaidru cilvēku jau nav. Katram ir savi mazie melnumiņi. Ja runājam par darbu, tad man kukuli nevar iedot un neiedos. Es visu mūžu esmu dzīvojis no algas un dzīvošu. (..) Es varu kļūdīties, bet nedrīkstu būt negodīgs,» saka Maizītis.

Maizītis intervijā atzīst, ka vienmēr būs cilvēki, kuri apšaubīs viņa godīgumu. «Pietiekami daudz tiek darīts, lai uzspiestu man zīmogu, ka esmu no kāda atkarīgs vai kādam simpatizēju. Tā ir vesela mašinērija, kas ar to nodarbojās. (..) Tikko es kaut ko pasaku, tā ir trīs veidi, kā manis teikto apšaubītu,» stāsta ģenerālprokurors.

Jautāts, vai sabiedrība Latvijā kļūst godīgāka, Maizītis norāda, ka «melnums pamazām kļūst par pelēkumu, un tas, kas bija pelēks, tomēr kļūst balsts». «Es nekad nepiekritīšu, ka mēs kāpjamies atpakaļ, tā situācija mainās. Tiešām mainās,» pauda Maizītis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu