Kā kairināt sievieti. (Pamācība mīlēšanā)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Lai radītu vispatīkamākās izjūtas visam sievietes kutekļa apvidum, labāk izmantot nevis vienu vai divus pirkstus, bet visu plaukstu — visus pirkstus, delnu un plaukstas pamati! Izvēlieties vienu no diviem kustību veidiem — apļošanu vai vibrāciju.

Lai veiktu apļveida kustības, novietojiet plaukstu uz kutekļa apvidus. Plaukstu vai pirkstus viegli piespiediet un maigi glāstiet pa apli.

Virziet plaukstu augšup tā, lai plaukstas pamats atrastos tieši virs kutekļa un plaukstas malas abpus kuteklim atbalstītos pret kaunuma kaulu. Stingri atbalstiet plaukstu pret kaunuma kaulu un turpiniet berzēšanu.

Var rīkoties arī pretēji, proti, ar plaukstu maigi spiežot uz kaunuma pauguru, pirkstus virzīt uz leju, pāri kuteklim, un tad izdarīt apļveida kustības. Lai veiktu vibrējošas kustības, uz kaunuma uzlieciet pussaliektu plaukstu un izdariet ātras šūpojošas kustības, vienlaikus slidinot pirkstus turp un atpakaļ pāri kuteklim. Tad uz brīdi pārtrauciet kustības, saņemiet starp diviem pirkstiem kaunuma lūpas un sāciet vibrējošas kustības sānu virzienā. Stingri spiežot cauri biezajām krokām, no abām pusēm berzējiet mazās kaunuma lūpas pret kutekļa ķermeni.

Vairākums sieviešu vēlas, lai kutekļa kairināšanas laikā vīrietis ievadītu pirkstu viņai makstī. Pirkstu nagiem jābūt īsi apgrieztiem un līdzeniem. Viduspirkstu ieslidiniet makstī, bet pārējos pirkstus atstājiet saliektus un ar pirkstu kauliņiem turpiniet spiest uz kutekli. Maigi spiežot pret maksts priekšējo sienu, virziet pirkstu uz priekšu un atpakaļ.

Kutekli var kairināt arī ar dzimumlocekļa galu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu