Kā uzbudināt sievieti un vīrieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erots

Kuteklis ir maigs un ļoti jutīgs orgāns. Vairumam sieviešu labāk patīk kutekļa nelieša kairināšana, nevis tiešs spiediens uz to.

1.
Plaukstas uzlikšana uz visas starpenes vai visa maksts apvidus, viegli to spiežot vai izdarot maigas apļveida kustības, pastiprinās partneres uzbudinājumu.

2.
Tad, kad maksts ir kļuvusi mitra, ievadiet tajā savu pirkstu un saudzīgi virziet to ārā un iekšā, nepārtraucot spiedienu uz kutekli.

Viena no mīlošas sievietes visvērtīgākajām mākām ir māka kairināt dzimumlocekli. Šī darbība ļoti patīk jebkura vecuma vīriešiem. Izmantojiet šos paņēmienus gan kā papildinājumu dzimumaktam, gan kā dzimumakta aizstājēju, kā arī mainiet tos, kā vien jums tīk, piemēram, ripiniet dzimumlocekli starp plaukstām, glāstiet to ar pirkstiem, pārmaiņus saspiežot un atlaižot, slīdiniet pirkstu galus pāri priekšādas saitītei vai saņemiet dzimumlocekli starp krūtīm un glāstiet ar tām. Lai radītu vīrietim lielāku baudu, lietojiet lubrikantu. Lubrikants īpaši nepieciešams tad, ja partnerim ir grūtības ar erekciju.

Vispirms ieņemiet vietu līdzās partnerim. Droši satveriet vīrieša dzimumlocekli tā, lai īkšķis būtu iespējami tuvu viņa nabai. Ritmiski slīdiniet plaukstu pa dzimumlocekli uz augšu un uz leju, saglabājot stingru tvērienu un visvairāk piespiežot jutīgo apvidu dzimumlocekļa augšdaļā. Garas kustības mainiet ar īsākām un vērojiet, kas jūsu partnerim ir patīkamāk. Lēns ritms baudu paildzina, bet ātras kustības izraisa stiprāku baudu un straujāk tuvina orgasmam.

Tad, kad jūsu partnerim saspringst muskuļi, it īpaši augšstilbu muskuļi, un viņš sāk ātri elpot, nenovēršami tuvojas orgasms. Sēklinieki pievelkas pie ķermeņa, tie var arī piebriest. Dzimumlocekļa galviņa kļūst tumšāka un nedaudz palielinās. No dzimumlocekļa gala var izspiesties viens vai divi pilieni pirmsejakulācijas šķidruma.

Jūsu partneris var vēlēties, lai jūs turpinām viņu kairināt, kamēr orgasms pilnīgi beidzas un uzbudinājums atslābsi. Vairums vīriešu gribēs, lai pēc tam jūs kādu laiku atturētos no dzimumorgānu glāstīšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu