«Dzelzs vilkam» jauns albums un singls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: J. Atlmanis

«Uijā, uijā nikni vilki» — grupa «Dzelzs vilks» piesaka savu jauno radio singlu no drīzumā gaidāmā pilnmetrāžas albuma ar tieši šādu nosaukumu. Albumā būs vienpadsmit kompozīcijas.

«Mēs laidām ārā no sevis to pelēko zvēru, kas sēž mūsu sirdīs, prātos un pirkstu galos… īpaši pavasarī tas tā vien raujas uz āru… mēs to noķērām uz skaņu celiņiem studijā… jutām, kā tas runā ar mums pirmatnējā valodā — noslēpumainās, senatnīgās tautasdziesmu četrrindes sakausējas ar «Dzelzs vilka» rokenrolu, ģenerējoties nevaldāmā rituālā un auglības dejā,» par singlu un albumu stāsta Juris Kaukulis.

Albums ierakstīts Siguldas skaņu ierakstu studijā. Pie pults nemainīgi — Gints Sola.

Grupa plāno arī koncertturneju. «Pašlaik skaidri zināms, ka programma būs dzirdama 17. jūnijā Andrejsalā — mūsu rīkotajā pasākumā «Jaunie Jāņi 2008», 19. jūnijā Liepājas «Pūt, vējiņos», kā arī 20. jūnijā Mālpilī,» portālu «Apollo» informēja grupas pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu