Varbūt tavam partnerim patīk anālā kairināšana?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

Daudziem cilvēkiem tūplis un tā apkārtne ir ļoti jutīga uz seksuālu kairinājumu, bet dažiem šis apvidus pat ir visstiprākā erogēnā zona.

Tūpļa apvidū ir daudz nervu, kuru gaita ir tāda pati kā nerviem, kas vada jušanas impulsus no dzimumlocekļa un maksts. Tādēļ tūpļa kairināšana izraisa īpašu, ļoti spēcīgu seksuālu uzbudinājumu, kādu nesniedz neviens cits kairināšanas veids, un ļauj dažādot mīlēšanās norisi. Orgasmu, ko rada anālā kairināšana, daudzi uzskata par sevišķi lielisku. Visparastākais anālās kairināšanas veids ir vienkārša pieskaršanās partnera tūplim dzimumakta vai orālā seksa laikā.

Šo paņēmienu sauc par postillionage. Uzbudinošāka ir pirksta ievadīšana tūplī. Pirms tam pirksts noteikti jāapziež ar lubrikantu un jāpārliecinās, ka nags ir gluds, jo pretējā gadījumā jūs varat partneri ievainot. Un nekad nedariet to, ja pirkstā vai rokā ir kāds iekaisums.

Cits paņēmiens ir gluteālais sekss, kad vīrietis izmanto sievietes sēžamvietas spraugu kā maksts aizvietotāju. Ja sieviete sasprindzina sēžas muskuļus un kustina gūžas, vīrietis šajā vietā ievada dzimumlocekli, izdara grūdienus un sasniedz orgasmu.

Dzimumakts tūplī draud ar AIDS un, izmantots ilgāku laiku, var radīt tūpļa slēdzējmuskuļa izstiepšanos un izkārnījumu nesaturēšanu. Tomēr neatļautības pieskaņa (daudzās valstīs anālais dzimumakts ir aizliegts ar likumu), pakļaušanas un padevības izjūta, ko sniedz anālais sekss un tā izraisītās specifiskās izjūtas, saista un kārdina šā seksa veida piekritējus, arī ne vienu vien heteroseksuālu pāri.

Kā anāli kairināt vīrieti

Priekšdziedzera un tūpļa kairināšana var izraisīt ļoti patīkamu uzbudinājumu, īpaši noderīga tā ir tad, ja vīrieša potence sāk samazināties. Pirkstu vai pirkstus rūpīgi ieziediet ar lubrikantu (sausi pirksti rada ļoti nepatīkamu sajūtu) un ievadiet tos taisnajā zarnā apmēram 5 centimetrus dziļi.

Lai kairinātu priekšdziedzeri, spiediet pirkstus pret taisnās zarnas priekšējo sienu virzienā nedaudz uz leju. Vienlaikus otras rokas plaukstas pamatu stingri piespiediet aiz sēklinieku maisiņa.

Kā anāli kairināt sievieti

Ļoti saudzīgi ievadiet taisnajā zarnā ar lubrikantu ieziestu pirkstu vai arī slidiniet to iekšā un ārā. Plaukstas pamatam visu laiku jāpaliek stingri piespiestam starp tūpli un kaunumu.

Brīdi, kad jūs piespiežat no ārpuses, lieciet partnerei spiesties virsū jūsu pirkstam. Tas liks viņai sasprindzināt un atlaist tūpļa slēdzējmuskuli.

Higiēnisku apsvērumu dēļ ar tūpli ievadīto pirkstu nedrīkst pieskarties makstij, tas pēc kairināšanas tūliņ rūpīgi jānomazgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu