Mans vīrietis grib, lai man ir lielas krūtis...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Krūšu palielināšana var tikt izdarīta divējādi: ar implantācijas un ar injekcijas metodi. Silikona implantāts ir sava veida silikona polsteris ar īpašu pārklājumu, kas tiek ievietots starp krūti un krūškurvja sienu. To 1963. gadā pirmo reizi izdarīja doktors Tomass Kronins no Hjustonas Beilora universitātes Teksasas štatā.

Kāds ārsts izteicās tā:

«Mēs nudien esam aizgājuši par tālu — neviena sieviete vairs nevēlas mazas krūtis. Mums nāksies aizņemties mazgāšanas līdzekļu ražotāju terminoloģiju un visu ražot milzīgā, gigantiskā un superekonomiskā lielumā.»

Kāds cits ārsts apgalvo, ka galvenās implantātu patērētājas ir mājsaimnieces.

«Viņa ir dabūjusi vīrieti, kaut arī krūtis pavisam plakanas, bet viņš tomēr nekādi nespēj noslāpēt savas ilgas pēc sievietes ar lielām krūtīm. Kādu dienu viņi abi ierodas pie manis. Liekas, septiņu gadu nemiers no vīra ir pielipis sievai.

Viņš parasti sēž stūrī un klusu klausās, līdz mēs sākam runāt par lielumu. Sieva ir pārsteigta par viņa ekstravagantajām prasībām! Ja mēs darītu, kā viņš vēlas, nabaga sieviete galu galā izskatītos pēc piepūstas Sabrinas.»

Otra krūšu palielināšanas metode — šķidra silikona iešļircināšana tieši krūtī — Savienotajās Valstīs ir aizliegta ar likumu, tomēr ir ārsti, kas to dara. Tikai astoņi Savienoto Valstu plastiskie ķirurgi ir saņēmuši licenci, lai drīkstētu izdarīt silikona iešļircinājumus eksperimentālā kārtā, turklāt ne jau krūtīs. Pārsvarā tie tiek izmantoti, lai labotu sejas kropļojumus.

Šķidrs silikons ir smaga viela un var būt krūtīm bīstams, jo caur to nav iespējams sajust krūšu audzējus. Tā injekcijas prasa daudz laika un iemaņu. Bet ārsti nelegāli reizēm šķidro silikonu injicē milzīgās dozās ar nedēļas starplaiku.

Speciālista komentārs:

«Tā kā nelegālajiem ārstiem nav pieejams sertificētais medicīniskais silikons, viņi to iegūst visādos veidos, piemēram, būvmateriālu veikalos. Sievietei jābūt patiesi izmisušai par savām krūtīm, lai pakļautu sevi tādam riskam un kristu pirmā šarlatāna nagos. Daudzas sievietes apiet likumu, izdarīdamas šo operāciju Japānā, kur silikona injekcijas netiek ierobežotas.»

Ja tu rūpējies par savām krūtīm un proti ar piemērotu apģērbu tās izrādīt labākajā veidā, tad esi droša, ka tavas kārotās krūtis nepadarīs tevi iekārojamu ilgotajam vīrietim, ja to jau nav panākušas tagadējās.

Lai sevi mierinātu, iedomājies, cik daudzi vīrieši vēlas palielināt sava dzimumlocekļa izmēru un lieto visādas dīvainas ierīces, piemēram, masētājus un vakuumsūkņus, lai tikai iegūtu lieku nieka astoto daļu collas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu