Ko tu vēlies satikt internetā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Tev ir daudz iespēju iepazīties internetā. Pieredzējis lietotājs jau iepriekš zina, kurā portālā, mājaslapā, saitā ko var gaidīt un ko var atrast. Šoreiz neliela priekšā teikšana iesācējiem.

<b>www.draugiem.lv</b>

Ko atradīsi?

Visbiežāk savus draugus, radiniekus un darba kolēģus, bijušos vīriešus, nākamos vīriešus. Vienkāršas, draudzīgas sarunas ar cilvēku, kuram ir vārds, uzvārds, seja, acu un matu krāsa, ja vien viņam ir foto un albums...

Pieļauj arī attiecības tālāk par saraksti, bet šim saitam ir labs «mesidžs» – ja nu kas, es tikai gribu ar tevi draudzēties! Svarīgākais, kā reaģēs otra puse. Bez saistībām. Var satikt arī savu mūža mīlestību! Šobrīd vispopulārākā lapa.

<b>www.face.lv</b>

Ko atradīsi?

Alternatīva iepriekšējai mājaslapai. Satiksi jaunus draugus, mīļākos, iespējams, savu nākamo vīru. Ja vien tu tici, ka virtuālā vide ir kā priekšspēle reālajai.

<b>www.oho.lv</b>

Ko atradīsi?

Visbiežāk anonīmus džekus, kas ar īstajiem vārdiem un uzvārdiem meklējami citos saitos, bet šeit, visticamāk, būs paslēpušies aiz maskas.

Iespējama draudzība, bet agri vai vēlu tev piedāvās seksu. Varbūt arī attiecības. Vismaz uzzināsi vīrieša īsto vārdu, sejas vaibstus un visus viņa noslēpumus, piemēram, to, ka viņam ir sieva, ar kuru sen kā nodzisusi kaisle. 

<b>www.klase.lv</b>

Ko atradīsi?

Savus klasesbiedrus, sejas no pagātnes, kas kļuvušas dzīves pieredzējušas un nopietnas. Sarunas par to, cik skolā bija labi vai slikti, par to, kas esat tagad. Saits vairāk noder statistikai, ka esi piederīga šai skolai un šai klasei. Vari noskaidrot, kurā skolā tavs mīļotais mācījies – ja nevari viņam, protams, to pavaicāt klātienē.

<b>www.seksam</b>

Ko atradīsi?

Jā, un ko tu gribi atrast?! Mīlestību? Tad šī nav īstā mājaslapa. Pārāk daudz tu gribi no šī saita! Te piedāvā vien sportiskas nodarbes gultā. Gribi? Uz priekšu!

<b>www.facebook.com</b>

Ko atradīsi?

www.draugiem.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu