«Konana» turpinājumu režisēs Brets Ratners

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Visdrīzāk filmu «Sastrēgumstunda» un «X-cilvēki» režisors Brets Ratners tomēr uzņems «Konana barbara» un «Konana iznīcinātāja» turpinājumu — kā ziņo AICN, viņš jau esot parakstījis līgumu ar studiju «Lionsgate».

Doma uzņemt «Konana» turpinājumu studiju gaiteņos klejojusi jau sen. Scenāristi solīja, ka ignorēšot visas iepriekšējās filmas par Konanu, kurās to atveidoja Švarcenegers, un tā vietā pievērsīšoties pirmavotam — Roberta E. Hovarda grāmatām.

Deviņdesmito gadu beigās 1982. gada «Konana» režisors Džons Miliuss bija sagatavojis savu scenārija variantu, kas saucās «Karalis Konans: dzelzs kronis» un stāstīja par novecojošo Konanu un viņa dēlu. Miliuss ne reizi vien izrādījis vēlmi piedalīties turpinājuma tapšanā, taču studijas bosiem bija cits viedoklis.

Nesen studijai «Warner Bros» beidzās termiņš ekrāna tiesībām uz «Konanu», studija tā arī nebija izlēmusi, ko darīt ar mītisko varoni. Par iespējamiem «Konana» režisoriem dažādos laikos tika minēti brāļi Vačovski un Roberts Rodrigess.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu