Meklē Bulduros nozagtu haskiju

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14.jūnija naktī Bulduros no mājas pagalma nozagts četrus mēnešus vecs Sibīrijas haskijs, tā LNT raidījumu „Degpunktā” šo piektdien informēja suņa saimnieks.

Kucēnam ļoti līdzīgs suns esot redzēts Bulduru dzelzceļa stacijā 15.jūnijā. Vilciena konduktore pamanījusi, ka suns bijis kopā ar kādu bezpajumtnieku, kuram mugurā bijuši zaļas krāsas šorti līdz celim, jaka un galvā melna naģene.

Iespējamais suņa zaglis esot izkāpis no vilciena Zasulauka stacijā. Kucēnam ap kaklu bijusi siksniņa tumšā krāsā, savukārt bezpajumtnieks pavadas vietā izmantojis vienkāršu striķi, ziņoja raidījums.

Nozagtais Sibīrijas haskijs ir šokolādes brūnā krāsā, ar baltu krūti un vēderu, savukārt astei ir balts galiņš. Kucēna saimnieki aicina atsaukties, ja kāds gadījumā manījis viņu mīluli vai redzējis kucēnu kopā ar šo bezpajumtnieku.

Suņa saimnieki gatavi izmaksāt atlīdzību atradējam. Ja jūsu rīcībā ir noderīga informācija, lūgums zvanīt Ilzei pa tālruni 26975178 vai Armandam pa tālruni 25449870.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu