Pabeigta Mika Ozoliņa filmas uzņemšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nupat kā pabeigta režisora Mika Ozoliņa pirmās pilnmetrāžas filmas «3 of Us» uzņemšana.

Ozoliņš kā scenārists un režisors jau ilgāku laiku bija gatavojies strādāt profesionāli augstā līmenī un ir ārkārtīgi laimīgs, ka beidzot tas izdevies. Lielākā daļa komēdijas tika uzņemta filmēšanas paviljonā Losandželosā, kā arī Santa Clarita ielejā, kas atrodas netālu no Losandželosas.

Jau ziņots iepriekš, ka «3 of Us» scenārijs tapis, balstoties uz veiksmīgo igauņu dramaturga Jāna Tjates lugu. Komēdija būs par Džonu (Loklins Munro) un Lauru (Agnese Zeltiņa), kas negaidītu laikapstākļu dēļ spiesti lūgt pajumti ceļa zīmju krāsotāja Raula (Roberts Paiks Daniels) mājā. Taču Rauls pavisam drīz kļūst kā apsēsts ar Lauru, un par atsacīšanos no meitenes Džonam piesola vairākus miljonus dolāru...

«3 of Us» filmēšanas tehniskā un radošā komanda, kas sastāvēja no 30 cilvēkiem, darbu uzņemšanas laukumā padarīja īpaši patīkamu. Kā atzīst filmas izpildproducente un viena no galveno lomu atveidotājām Agnese Zeltiņa, tik veiksmīgi, ātri un koncentrēti strādājusi viņa nebija sen: «Par to, kā strādā amerikāņi, esmu sajūsmā. Uzņemšanas laukumā nebija stresa vai nenokārtotu lietu. Katram bija skaidrs savs darāmais, un viss tika padarīts laikā un bez kļūmēm. Viss bija saplānots jau iepriekš, tādējādi neradās nekādi pārsteigumi. Visapkārt valdīja absolūts pozitīvisms.»

Arī par saviem partneriem filmā Agnesei sakāms tikai tas labākais: «Loklins Munro 20 gadu laikā piedalījies vairāk nekā 120 filmās, viņš ir īsts profesionālis. Un tas, ar kādu atdevi un enerģiju šis harismātiskais mākslinieks iet kadrā, ir memuāru vērts.» Ar Raula lomas atveidotāju Robertu Paiku Danielu Agnese saskatīja līdzību: «Paikijam ir liela pieredze teātrī, un, kā atklāju, pat mūsu aktieriskās dabas ir visai līdzīgas.»

Abi galvenie vīriešu lomas atveidotāji uzņemšanas laukumā nemitīgi sacentās asprātībā, padarot atmosfēru jautru un pacilātu. «Trešais vīrieša kārtas lomas atveidotājs Dīrejs Deiviss ir atsevišķa stāsta vērts. Viņa ierašanās ļoti atsvaidzināja mūsu komandas darbu. Izcils improvizētājs un jokotājs. Strādājot pie šīs filmas, es guvu milzīgi daudz emociju un prieka,» atzīst Zeltiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu