Piedalies, laimē biļetes un nokļūsti pie Lasvegasas zvaigznēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar iluzionistiem Daci un Enriko Pecoli aicina jūs [s:22477]! Pareizi atbildot uz jautājumiem, jums būs iespēja laimēt biļetes uz iluzionistu šovu «Abrakadabra». Konkursa uzvarētājus paziņosim 20. aprīlī.

Iluzionisti Dace un Enriko Pecoli piedāvā: beidzot Lasvegasas zvaigznes Latvijā! Starptautisks iluzionistu šovs «Abrakadabra».

Rīgas Kongresu namā 29. un 30. maijā plkst. 19.00 notiks līdz šim Latvijā vēl neredzēts pasākums — Starptautisks Iluzionistu šovs «Abrakadabra», kura laikā publiku pārsteigs un iepriecinās pasaulslavenas iluzionisma zvaigznes no Lasvegasas ASV, Anglijas, Beļģijas un Itālijas.

www.ambermagic.lv.

Pasākums paredzēts dažādu vecumu skatītājiem.

Lasvegasas zvaigzne Lozanders (Losander) Latvijas skatītājiem atvedīs savu šovu no Lasvegasas programmas «The World’s Greatest Magic». Pasaules iluzionisma čempions no Anglijas Rojs Devenports (Roy Davenport) skatītājus iepriecinās ar saviem čempiona titulus guvušajiem šoviem, kuros varēs apbrīnot neticamu roku veiklību. Pasaulas čempions ekstrēmajā iluzionismā no Beļģijas Ārons Krovs (Aaron Crow) pārsteigs skatītājus ar nervus kutinošu numuru, kas deva viņam čempiona titulu pasaules čempionātā.

Skatītājiem maģisku izjūtu izbaudīšanai tiks piedāvāts jauns projekts Latvijā «Lāzeru operas maģija».

Pasākumu vadīs un skatītājus aizraujošos trikos iesaistīs starptautiski atzīti maģijas meistari Enriko un Dace Pecoli (Pezzoli; Itālija/Latvija).

30. maijā plkst. 13.00 Kongresu namā notiks arī profesionāli mācību semināri, kuros piedalīsies Baltijas un Ziemeļvalstu iluzionisti. Seminārā piedalīsies arī Itālijas Iluzionistu kluba prezidents. Semināru vadītāji būs Dirks Lozanders no Lasvegasas un Rojs Devenports no Anglijas. Tas būs pirmais tik augsta līmeņa iluzionisma seminārs Baltijas valstīs.

Pirms pasākuma jau no plkst. 18.00 un pārtraukumā skatītājus sagaidīs dažādi pārsteigumi un burvju triku tirdzniecība veikaliņā «Pecolli Magic Shop» Kongresu nama vestibilā.
Šajā veikaliņā varēs iegadāties efektīgus burvju trikus, kurus varēs iemācīties turpat uz vietas. Trikus mācīs Pecoli dibinātās Baltijas Iluzionistu biedrības A.M.B.E.R. biedri.

Pasākumā, lai šovs būtu labāk redzams, paredzēts uz skatuves notiekošo translēt uz diviem lieliem ekrāniem skatuves sānos.

Visi iluzionisma zvaigžņu priekšnesumi būs muzikāli, savukārt pasākums notiks latviešu, angļu un krievu valodā.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, turklāt, pērkot biļetes «Biļešu servisa» kasēs, saņemsiet 10% atlaidi pirkumam burvju triku veikalā «Pecolli Magic Shop», kas atrodas TC «Spice» 2. stāvā pie «Lido», uzrādot biļetes pirkuma čeku. 

Ar iluzionistiem Daci un Enriko Pecoli varat tikties 1. maijā plkst. 15.00 Tukumā, Tukuma pilsētas kultūras namā (Lielā iela 1) pasākumā «Tikšanās ar neiespējamo!».

Biļešu cena: Ls 4; pensionāriem, skolēniem, bērniem — Ls 3. Biļetes var iegādāties kultūras nama un «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu