Enrike Iglesiass: enerģija, sirsnība un karstasinība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Enerģija, sirsnība un karstasinība — tā varētu raksturot latino dziedātāja Enrikes Iglesiasa koncertu Rīgā 27. aprīlī, ko apmeklēja tūkstošiem cilvēku, lielākoties gan daiļā dzimuma pārstāves. Varēja gan koncerts būt nedaudz garāks — palika vēl daudz neizdziedātu dziesmu.

Pirms pasaulslavenā dziedātāja uz skatuves nāca nīderlandiešu dziedātāja Esme Dentersa (Esmee Denters), kas lielu atpazīstamību ieguvusi videofailu apmaiņas vietnē «YouTube». Viņa nodziedāja četras dziesmas un tad deva vietu siržu lauzējam Enrikem.

Enrike koncertu sāka ar dziesmu, kura kājām liek pašām ritmā kustēties, — «Can You Hear Me», kas iekustināja tūkstošus.

Sekoja tādas dziesmas kā «Tired Of Being Sorry», «Escape», «Do You Know? (The Ping Pong Song)», «Ring My Bells», «Takin' Back My Love» un citas populārās.

Liels bija pārsteigums, kad Enrike uz skatuves uzsauca kādu aktīvu… vīrieti. Viņš gan nekautrējās un paaicināja uz skatuves arī savu sievu. Dziedātājs ļāva pat skatuves viesim kopā ar sevi uzdziedāt slaveno Prinsa (Prince) dziesmu «Purple Rain». Mūziķis skatuves viesiem piedāvāja arī vodku — ilgi gan viņi liedzās, tomēr katrs pa glāzītei tomēr izdzēra.

Pavisam liels pārsteigums bija kādai 13 gadu vecai meitenei, kuru Enrike pasauca uz skatuves un veltīja viņai dziesmu «Hero». Pēc tam abi ar skatuvē iebūvētu liftu nobrauca lejā.

Tad sekoja vēl pāris dziesmas, un koncerts beidzās. Lai gan publika nevēlējās doties prom un sauca mūziķi atpakaļ, gaismas iedegās, un Enrike uz skatuves vairs neuznāca.

Mūziķis prata uzkurināt publiku, kontaktējās ar to, ņēma no skatītājiem fotoaparātus, fotografēja un atdeva atpakaļ. Kājās cēlās pat tā publikas daļa, kas sēdēja tribīnēs un sākumā koncertu skatījās mierīgi.

Ja kāds netika uz koncertu Rīgā, vēl par paspēt uz koncertu Tallinā, kas notiks 29. aprīlī, Helsinkos 30. aprīlī un citur Eiropā. Tomēr jārēķinās, ka arī šajās valstīs biļetes varētu būt pārdotas.

Tomēr Enrike solīja drīzu tikšanos atkal Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu