«Dzelzs vilks» uzstāsies ar savu teātri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Platforma.lv» un «Pro1 HD Studio» organizēto dzīvās mūzikas koncertu sēriju klubā «Essential» svētdien, 3. maijā, turpinās grupa «Dzelzs vilks» ar drīzumā gaidāmā albuma ««Dzelzs vilka» teātris» ieskata koncertu. Koncerta tiešraide būs vērojama mājaslapā [s:22657].

Koncertā grupa prezentēs dziesmas no vēl neizdotā albuma ««Dzelzs vilka» teātris». Tajā groteskais rokenrols apvienots ar dažādiem stāstiem, radot teātri, kur galvenajā lomā ir pati grupa. «Dzelzs vilks» izpildīs arī šomēnes radiostacijās nonākušo jaunāko singlu «Māšel, nebaidies».

Koncerta viesi — Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Zviedrijā dzīvojošais ģitārists Gundars Rullis («Prusaku ansamblis», «Alis P»).

Uz dienas koncertu jeb ģenerālmēģinājumu, kas sāksies plkst. 14, bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja bez maksas, viņus izklaidēs Pepija no «Ballītes bērniem» — «Jampadrača».

Vakara koncerta sākums — plkst. 19.

www.Platforma.lv

Vēl pēc nedēļas — 10. maijā — svētdienas dzīvās mūzikas koncertu sērijā klubā savu pirmo albumu «Kaut kas starp mums» prezentēs Jana Kay un Intars Rešetins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu