Ceraukstē no ledus izglābj divus suņus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizrāvušies ar savām spēlēm, divi suņi uzskrēja uz ledus Mūsā un nespēja no tā nokļūt. Redzot nelaimē nonākušos dzīvniekus, saimniece zvanīja glābējiem.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Bauskas daļas inspektors dežurants Artis Mincāns informē, ka izsaukums saņemts 22. marta priekšpusdienā. Bauskas novada Ceraukstes pagastā pie tilta pār upi līdzās sporta kompleksam saimniece ar diviem suņiem bija devusies pastaigā gar Mūsas upi. Spēlējoties suņi uzskrēja uz upes ledus, tas atdalījās, un dzīvnieki vairs netika krastā.

«Izmantojot glābšanas dēli, nokļuvām pie suņiem un tad vienu pēc otra nodabūjām viņus krastā,» stāsta glābējs. Viņš aicina saimniekus rūpīgāk pieskatīt savus mīluļus, lai tie nenokļūst līdzīgās situācijas. Ja nu tomēr dzīvnieka dzīvībai draud briesmas un pašu spēkiem tās nav iespējams novērst, jāsauc glābēji. Viņi palīdzību sola neatteikt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu