Eiropas lielāko festivālu īpašie viesi «Mando Diao» - Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vieni no pludmales festivāla «Tele2 Baltic Beach Party» īpašajiem viesiem, zviedru rokgrupa «Mando Diao», aizvadītās nedēļas nogalē zvaigžņu statusā uzstājās Eiropas lielākajos rokfestivālos MTV «Rock am Ring» un MTV «Rock im Park».

Līdzās tādām apvienībām kā «Placebo», «The Killers», «Korn», «The Prodigy», «Limp Bizkit» un citiem, «Mando Diao» priecēja vairāk kā simts tūkstošus šo festivālu apmeklētāju. Šovasar, 24. un 25. jūlijā Liepājā, pludmales festivālā «Tele2 Baltic Beach Party» «Mando Diao» uz Lielās skatuves kāps piektdienas vakarā ap pusnakti. Tā būs pirmā «Mando Diao» uzstāšanās Baltijas valstīs. Šogad klajā nāca šīs grupas jaunais albums «Give Me Fire», kurš ir  piektais pēc kārtas «Mando Diao» diskogrāfijā un šobrīd Austrijā, Vācijā un Šveicē jau izpelnījies zelta statusu.

Ikgadējie festivāli MTV «Rock am Ring» un MTV «Rock im Park» notiek kopš 1985.gada. Tie ir lielākie festivāli Vācijā, kā arī vieni no lielākajiem pasaulē. Piemēram, 2007.gadā tos kopumā apmeklēja 150 tūksoši cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu